PRODUCTOS

Caviar de França:
un tresor gastronòmic a la botiga Lukxa

A les muntanyes d’Andorra, al cor de la botiga Lukxa, un tresor gastronòmic us espera.
Aquest tresor és el Caviar de França, una signatura sinònim d’excellència a la francesa.

Una història d'excellència

Caviar de França és el fruit d’una feina d’orfebre i de paciència. Amb més de 30 anys d’experiència en la reproducció d’esturions, la cria i l’elaboració del caviar, l’equip apassionat de Caviar de França produeix aquesta delícia des de 1993. La granja aquàtica, situada al Moulin de la Cassadote a prop de la Bassa d’Arcachon, va ser el primer lloc escollit a mitjans dels anys 80 per continuar l’aventura del caviar a Gironde.

Un saber fer tradicional

La qualitat del caviar de França és el resultat d’un saber fer tradicional i de criteris de conformitat estrictes. Només els ous més bells es conserven. El caviar és llavors afinat en cambra freda per permetre als ous desenvolupar sabors més cors.
Quan l’equip estima que el caviar ha assolit el nivell perfecte de maduresa, és reenvasat per ser venut.
Cada caixa conté una data límit d’ús òptim i un número de lot per a una perfecta traçabilitat.

La degustació del Caviar

La degustació del caviar és un moment privilegiat que requereix algunes preparacions. Per apreciar plenament els sabors, es recomana degustar el caviar al natural, a la cullera, en quantitat de 5 a 10 g per persona. Per a la preparació, traieu el caviar de la nevera en l’últim moment i dipositeu la caixa sobre un llit de gel o en un servei de caviar.
No oblideu d’utilitzar culleres de banya, nacre o porcellana per no desnaturalitzar el caviar. L’obertura de la caixa forma part del cerimonial i ha de ser feta davant els vostres convidats.

Els acompanyaments

El caviar pot ser degustat amb xampany o vodka ben freda. Per a una degustació « descoberta », també podeu escollir blinis casolans amb una mica de crema fresca. La patata, els ous de gallina, la carn, els peixos i els crustacis també són excel·lents companys del caviar. Caviar de França a Lukxa

Caviar de França a Lukxa

L’ultramarins Lukxa a Andorra està orgullós de oferir aquesta joia de la gastronomia francesa. Les condicions de cria, els secrets de fabricació i la producció intencionadament limitada del Caviar de França garanteixen als nostres clients el millor del caviar francès.
Vingui a descobrir aquesta delícia a la botiga Lukxa, i deixi que les seves papil·les gaudeixin de l’excellència a la francesa.