PRODUCTOS

MEXIQUE GUARANI 100% ARABICA

CARACTERÍSTIQUES

INTENSITAT

COS

AROMES

DESCRIPTIÓ

Nota aromàtica

Els aromes de cedre, ametlla, fusta, caramel, llimona i xocolata.

Nota aromàtica

El nostre cafè de terroir prové de la regió de Puebla al Mèxic.

La Laja és una empresa de producció de cafè amb base al sud del Mèxic, amb instal·lacions de producció a Puebla, Veracruz i Chiapas. Agrupa diverses finques i està certificada per Rainforest Alliance, UTZ i 4C per a cadenes d’aprovisionament sostenibles en el cafè i una millora en la vida dels agricultors.

L’empresa també ha implementat programes socioeconòmics, com la producció de plantes per als productors, formacions, crèdits i participació en la producció.

En termes de desenvolupament comunitari, La Laja treballa per millorar el lleure per als llars més desfavorits, reforçar l’ajuda mútua a la comunitat i fomentar l’educació.

A RETENIR

Mellat amb procés | Regió de Puebla | Projectes socials

INFORMACIONS

CONSELL

Expresso

POTÈNCIA

8/10

CLASSIFICACIÓ

100% Arabica

ORIGEN

Mexique

TERRITORI

Puebla és una regió situada al sud del Mèxic que és coneguda pel seu terroir ric i diversificat.

Aquesta regió es caracteritza per un clima temperat semiàrid amb estius calorosos i hiverns frescos.

Els sòls de Puebla són principalment volcànics i rics en nutrients, el que en fa un terreny fèrtil per a molts cultius, especialment el cafè.

El terroir de Puebla també està influït per la diversitat cultural de la regió, amb influències indígenes, espanyoles i colonials que s’han unit per crear una identitat culinària única.

Nahua prové de tres finques situades prop d’un descens humit, capaç de produir 150.000 quilos de cireres al dia.

Les tres finques, la finca Husmaya dirigida per Rodolfo Carcamo Galindo, la finca La Puebla gestionada per Nicolas Martinez Almanza i la finca La Nueva dirigida per Juan Manuel Chacon, empleen unes 20 persones per mantenir les plantacions, fertilitzar els sòls i renovar les parcel·les més antigues.

La cascara s’utilitza per fertilitzar els sòls i algunes parcel·les són monocultius. Gustavo és el cap de les operacions que centralitza el treball realitzat en aquestes tres finques.

Regió: Puebla

Altitud: 1200m – 1500m

Procés: Mellat

Varietat: Barreja

Pluviometria
970mm

Humiditat
54.00

Températura
16.4°C