PRODUCTOS

Champagne Charles Collin:
Una Joia de la Côte des Bar

Descobreixi la història, la tradició i l’art de l’elaboració del vi que fan de la casa de Champagne Charles Collin una de les més grans productores de la regió de la Côte des Bar.

XAMPANY

Fundada l’any 1952, la casa de Champagne Charles Collin està arrelada en el cor de la Côte des Bar. Amb més de 140 viticultors associats i 330 hectàrees de vinyes, aquesta casa de champagne es distingeix com una de les més importants de la regió. Els seus champagnes d’alta qualitat són el fruit d’un saber fer únic i d’una passió per l’art de l’elaboració del vi.

Varietats de Champagne Charles Collin

La gamma de champagnes Charles Collin es distingeix per la seva excepcional diversitat i el seu compromís amb la qualitat. Cada champagne està dissenyat per oferir una experiència gustativa única, celebrant el millor dels raïms de la regió.

Champagne Brut Charles Collin

El champagne Brut Charles Collin està elaborat a partir d’una mescla del 80% de Pinot Noir i el 20% de Chardonnay.
Aquest champagne sec ofereix un contingut residual de sucre de 12,2 g/L i un contingut d’alcohol del 12 – 12.1%. Amb les seves notes atractives d’escaramuix i de pela de llimona, seguides d’un toc cremós de briox i ametlles torrades al paladar, aquest champagne és una autèntica expressió de la finesa i la complexitat dels champagnes tradicionals.
 Ha estat recompensat en diverses ocasions, incloent-hi medalles d’argent i de bronze a l’International Wine Challenge.

Altres Varietats

La casa de Champagne Charles Collin també ofereix una gamma de champagnes diversificada per satisfer tots els paladars. Entre aquestes varietats, es troben el Demi-sec, el Rosé, el Blanc de noirs, l’Extra Brut, i el Millésim 2008.
La gamma Charles Collin Cuvée Charles inclou el Cuvée Charles Blanc de Blancs 2008, el Cuvée Charles, i el Cuvée Charles Rosé. Finalment, l’excepcional Cuv

Champagne Blanc de Blancs Charles Collin

El Champagne Blanc de Blancs de Charles Collin és un homenatge a la puresa i l’elegància del Chardonnay, l’únic raïm utilitzat en aquesta cuvée. El millésim 2008, qualificat de « llegendari », està a punt de ser degustat, prometent aromes complexos i refinats. Aquest champagne va guanyar una medalla d’argent al Concours Général Agricole de Paris el 2018, subratllant la seva qualitat excepcional.